Ondanks het feit dat ik na mijn studies begonnen ben in de toegepaste kunst; het schrijven en illustreren van kinderboeken ben ik blijven schilderen.  Schilderen was een fijne afwisseling en gaf me een enorme voldoening. Boeken maken was mijn vak en groot werk was voor mij.  Toch heb ik in de beginjaren wat tentoonstellingen gedaan waarvan één van mijn werken werd tentoongesteld in Warschau.

Maar door het succes van mijn eerste boek “ Une mamon de rève” uitgekomen in 2000, meer dan 30 000 exemplaren werden er verkocht.  Mijn boekje kreeg de nodige aandacht in binnen- en buitenland.  Zo werd ik o.a. gevraagd om te signeren in Montreuil Parijs en werd ik volledig opgeslorpt door mijn boeken.  Alles zat in een stroomversnelling.  Het ene na het andere boek verscheen.

Tot er in 2004 plots een stop moest ingelast.  Deze stop heeft 10 jaren geduurd.  Het heeft me doen beseffen dat ik niet compleet was, dat ik, ik niet kon zijn zonder mijn kunst.  Opmerkelijk is dat mijn werk precies verder geëvolueerd was, dat er nu een zekere gelaagdheid aanwezig is, waardoor mijn werk een nieuwe dementie krijgt.  

Mijn boeken zijn verschenen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, VK, Kroatië, Slovenië, VS, Australië, China, Japan.